TobyRooney 0 Posted September 2 Привіт усім! Розглядаю можливість переїзду до США для подальшої роботи. Хто з українців вже вдало влаштувався на роботу в Америці? Яка професія зараз найбільше затребувана? Хочу підготуватися заздалегідь. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drantanborg 0 Posted September 2 Привіт! Я тут уже п'ять років. Найбільший попит на IT-спеціалістів, медичних працівників і робітників будівельної сфери. Раджу вам звернутися до місцевих українських громад, вони завжди допомагають новачкам. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TobyRooney 0 Posted September 2 Дякую за відповідь! А як з англійською? Я знаю його на середньому рівні. Чи буде цього достатньо, щоб знайти гідну роботу? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drantanborg 0 Posted September 2 (edited) Англійська мова — це ключ до багатьох можливостей в США. Проте, я бачив багато наших, хто починав із базового рівня і успішно адаптувався. Важлива ваша націленість і готовність до навчання. Якщо шукаєте конкретні ресурси та поради стосовно роботи, обов'язково треба зазирнути на сайт про роботу в Нью-Джерсі. Цей сайт стане справжньою знахідкою для вас Edited September 4 by Drantanborg Quote Share this post Link to post Share on other sites